A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

ELFOGADOM
Hirdetés

Gyógynövény-cigaretta, vitaminos vaporizátor: ez lehet a cigi jövője?

#B12 vitamin #gyógynövény #melatonin #cigaretta
2019.01.15.

2014-ben találták fel Kaliforniában azt a vaporizátort, melynek segítségével vitaminokat tudunk belélegezni. Ez lehet a cigaretta jövője?

Hirdetés

Az azóta eltelt 5 év alatt megannyi cég próbálta tökélyre fejleszteni ezeket a vitamin-vaporizátorokat. Létezik például olyan fajtája, melynek segítségével B12 vitaminhoz tud jutni a szervezetünk. Ugyanis a vitaminos cigaretta lehetővé teszi, hogy belélegzés során tudjon a szervezetünkben hasznosulni a vitamin. De megannyi fajtát lehet már kapni: melatonintól kezdve a C-vitaminon át rengeteg féle vitamint lehet belélegezni a "vitamin-cigarettáknak" köszönhetően.

Vitaminos vaporizátorok

Hiába az érdekes "gyógynövény-cigaretta" elnevezés, valójában a termék nem minősül cigarettának, mivel nincs benne dohány és kátrány. A legtöbbjükben koffein sincs, kivéve ha olyat választunk, ami éppen azért tartalmaz, hogy felturbózhassuk magunkat. Nem véletlen, hogy egyre több gyártó igyekszik betörni a vitaminos-cigarettapálcák piacára, hiszen a megrögzött dohányosoknak nem csak a nikotin, de maga a mozdulat és a pöfékelés is hiányzik. És ha vitaminok és fontos ásványi anyagokat lélegeznénk be?

Hol lehet kapni ezeket a gyógynövény-cigarettákat?

Mivel a termékek újnak számítanak, a hosszú távú hatásaik jelenleg nem ismertek. Azért biztatóan hangzik egy olyan cigaretta-pótlék, amivel jót teszünk a szervezetünknek. Jelenleg Amerikában lehet kapni, de feltehetően Európában is nemsokára felüti a fejét. Az ár körülbelül 5 ezer forint, de különböző kiszerelésekben forgalmazzák. vitastik , inhalehealth, vitaminvape

Forrás: egeszsegkalauz.hu
Hirdetés

FONTOS AZ EGÉSZSÉGEM

SZERETNÉK HÍREKET, TIPPEKET KAPNI!
CAPTCHA

Twoje dane osobowe służyć będą jedynie umożliwieniu kontaktu z ekspertem. Grupa Onet.pl S.A. nie przetwarza tych danych w żaden inny sposób i niezwłocznie po przesłaniu pytania do eksperta usuwa lub anonimizuje Twoje dane. Przekazanie pytania ekspertowi odbywa się przy zachowaniu zabezpieczeń wymaganych przez ustawę o ochronie danych osobowych. Przypominamy również, iż udzielona porada nie zastąpi bezpośredniej konsultacji z lekarzem lub innym odpowiednim specjalistą, w trakcie której analizowana jest dokumentacja lekarska i przeprowadzane badanie lekarskie.