Ezeket látta már?

Millió lépés az életért 2.0 - Így kell regisztrálni a Szív útja kihívásra!

milliólépés, milliolepes.hu, mozgás, sport, Magyar Szervátültetettek Szövetsége, Magyar Kardiológusok Társaság, Magyar Hypertonia Társaság

Töltse le az ingyenes appot, regisztráljon és nyerjen! Hetente többszázezer forint értékű egészségügyi szűrőcsomagokat sorsolnak ki.

Miről szól a verseny?

A 2022-es Millió lépés az életért 2.0 - A Szív útja kihívás egy társadalmi célú egészség kampány, amelyben megismerjük a szív- és érrendszer működését, betegségeinek megelőzését, a szívátültetés történetét, miközben 10 héten át mozogva fittebbek, egészségesebbek leszünk. A Magyar Szervátültetettek Szövetsége ingyenes programját a Magyar Kardiológusok és a Magyar Hypertonia Társaság támogatja.

Mit kell tennie, ha csatlakozna?

A 2022. szeptember 26-án induló 10 hetes kihíváshoz nem kell mást tenni, mint letölteni a Milliólépés 2.0 okostelefonos applikációt, majd pedig csak mozogni. A telefon vagy a hozzá csatlakoztatott okoseszköz automatikusan méri a megtett lépéseket, de lehetőség van arra is, hogy több mint 60 mozgásformát közvetlenül rögzítsünk.

A kihívást egyénileg vagy 5 fős csapatokban lehet teljesíteni. Az applikáció segítségével pedig térképen követhetjük a virtuális utazásunkat. A 10 hetes kihívás során a teljes magyarországi Kék Túra útvonalat lehet majd bejárni.

Minden fontos indormációt megtalál ezen az oldalon - kattintson tovább!

Ez a verseny menete

  • A 10 hetes program 10 szakaszból áll.
  • Egy szakasz pedig pontosan egy hétig, hétfőtől vasárnapig tart.
  • Minden szakasznak lesz egy kihívó „arca” és minden héten egy fontos területet lehet megismerni a szív- és érrendszer működésével kapcsolatban.
  • Minden nap egy Tudtad-e? üzenet küldünk a programban résztvevőknek, a hosszabb és egészségesebb életért.

Jelenleg a bemelegítés folyik, 09.25-én éjfélkor mindenkinél a számláló nullára áll és kezdődik a verseny!

Legyen Ön a győztes!

Minden szakasz végén - azaz hetente - szakasz egyéni női és férfi, valamint szakasz csapat győztest hirdetünk a megtett lépések száma alapján. A kihívást az a 10 hét alatt legtöbbet lépő egyéni női- és férfi-, valamint csapat nyeri meg, ők lesznek a bajnokok. A győztesek érmet, oklevelet és millió lépés pólót nyernek.

Nyeremény hetente, a sorsoláson!

Hetente többszázezer forint értékben egészségügyi szűrőcsomagokat sorsolunk ki a napi átlag 5.000 lépést teljesítő egyének között.

Szabályzat

A verseny tisztasága érdekében a valótlan adatok megadása kizárást von maga után. Feltűnően magas lépésszámok esetén az adatokat ellenőrizzük. Egy egyén vagy csapat csak egyszer nyerhet szakaszt. Ezt a szabályt azért hoztuk, hogy ne ugyanazok az emberek és/vagy csapatok nyerjenek minden héten, hanem mindenki előtt nyitva álljon a lehetőség, hogy Ő is lehet győztes!

Hogyan vehet részt a programban?

A regisztrációt csak az applikláción keresztül lehet elvégezni. Adja meg a nevét, az email címét és egy jelszót, illetve válasszpn egy becenevet, amit feltüntetnek majd a mindenki által látható eredmény-táblákban. Ezen kívül válasszon egy ligát, majd addja meg a nemét, életkorát és a megyéjét, hogy részt vehessen az ezen kategóriák szerint is létrehozott egyedi versenyekben.

A regisztráció ingyenes, ugyanakkor lehetőség van a nehéz körülmények között élő szervátültetett gyermekek és felnőttek megsegítését támogatni különböző összegekkel. Végül pedig fogadja el az Adatkezelési feltételeket. Kérjük feltétlen ügyeljen arra, hogy a regisztrációnál felesleges szóközök ne legyenek az e-mail címe előtt és után!

Így vehet részt a programban

1. Töltse le az applikációt

App Store

Google Play

2. Regisztráljon

Hozza létre a felhasználói fiókját (email cím, jelszó és becenév kell hozzá), válasszon ligát (amatőr, profi vagy szervátültetett) és adja meg a nemét, életkorát és a megyéje nevét.

3. Szinkronizáljon

Kapcsolja össze a Milliólépés applikációt Android telefonon a Google Fit, iOS-en pedig az Apple Health programokkal.

4. Hozza létre a saját csapatát vagy csatlakozzon egy meglévőhöz

A kihívásban 5 fős csapatok vehetnek részt. Csapatot bárki létrehozhat, utána csapatkapitányként meghívhat másokat is. A csapathoz kóddal is lehet csatlakozni.

5. Lépjen és mozogjon minél többet

Ezek után már csak lépkednie kell önnek és a csapattagjainak. A telefon által automatikusan mért lépések mellett manuálisan is rögzíthető több mint 60-féle mozgásforma, amelyeket lépésekké konvertálunk és hozzáadunk az összteljesítményedhez.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

Forrás: egeszsegkalauz.hu
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához