Ezeket látta már?

Hirdetés

Egy online kiállítás az egészségről: miről szól az Élet Erő Expo?

Élet Erő Expo

Május 19-től három héten át élvezhető az ÉLET ERŐ EXPO online kiállítása, ahol hiteles szakemberek, sztárvendégek, kiállítók igyekeznek eligazodni az egészséget érintő legfontosabb kérdésekben. Az Expo nyitónapjára a szervezők egy különleges LIVE műsorral készülnek, sztárvendégek közreműködésével.

Az ÉLET ERŐ EXPO kiemelt célja, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhető segítséget nyújtson az egészségét érintő legfontosabb kérdésekben. Egyszerűen, utazás nélkül, az otthonuk kényelméből, a legmegfelelőbb időpontban és ráadásul ingyenesen böngészhessenek a „több tízezer virtuális négyzetméteren" megvalósuló rendezvény programjaiból. A szervezőknek a szakmaiság mellett fontos szempont volt az is, hogy a látogatók szórakoztató és közérthető módon juthassanak az egészségük szempontjából releváns információkhoz.

Élőben a Széchenyi Fürdőből

Különleges helyszínről, a Széchenyi Fürdőből bejelentkezve nyílik meg az ÉLET ERŐ EXPO. Az élő eseményen a nézők hasznos tudnivalókat kaphatnak a megelőzés fontosságáról dr. Gasparovszky Beáta háziorvos előadásában, a mozgásszervi betegségekről, a jóga jótékony hatásairól beszélget Bene Máté fizikoterapeuta, gyógytornász és Váczi Virág a Vivéka Jóga oktatója, NMPT instruktor.

A szakmai előadók mellett a műsor vendége lesz Hajdu Steve színész, aki személyes példáján keresztül beszél a cukorbetegségről, Katus Attila személyi edző és életmód tanácsadó pedig az egészséges táplálkozásról és az étrend kiegészítőkről oszt meg hasznos tippeket. Németh Gábor Némo zenész a prevenció fontosságára hívja fel a figyelmet, emellett koncertet is ad az este során, amelynek záróakkordjaként az első tárgynyeremények is gazdára találnak.

Az eseményen az Expo több kiállítója is bemutatkozik, mint az Expo médiatámogatója, az EgészségKalauz, a Budapesti Gyógyürdők Zrt. és az OTP Egészségpénztár.

Az Expo Live műsor május 19-én, 17:30-kor veszi kezdetét, elérhető az Élet Erő Expo honlapján és Facebook oldalán.

Az első Expo Live-ot csütörtökönként még két élő esemény követi, május 26-án, és június 2-án.

A látogatók a virtuális kiállítás élménye mellett értékes nyereményekre, jelentős kedvezményeket biztosító kuponokra is számíthatnak. Az ÉLET ERŐ EXPO főnyereménye például 2 db, két fő részére szóló wellness hétvége voucher a Zala Springs Golf Resort felajánlásával, melyek az esemény zárónapján, június 9-én kerülnek kisorsolásra, további tárgynyeremények, mint 1 db hangfal, 1 db airpods, valamint 1 db arcszauna mellett.

Forrás: Élet Erő Expo