Ezeket látta már?

Hirdetés

Izgalmas online kiállítás várható májusban: kapjon választ az egészséget érintő kérdéseire az Élet Erő Expo-n!

Élet Erő Expo

Rendkívüli formában, online lesz elérhető az ÉLET ERŐ EXPO kiállítás május 19. és június 9. között, ahol hiteles szakemberek és sztárvendégek segítenek eligazodni az egészséget érintő legfontosabb kérdésekben.

Az ÉLET ERŐ EXPO több mint egy kiállítás, hiszen az izgalmas programok, látványos kiállító terek mellett a regisztrálók jelentős kedvezményt biztosító kuponokkal gazdagodnak, az előregisztrálók pedig azon túl, hogy megnyerhetik a 2 db, két fő részére szóló wellness hétvége egyikét, további értékes nyeremények sorsolásán is részt vesznek.

Kiállítás az egészség jegyében

Egészségünk megóvása és karbantartása életünk egyik legfontosabb feladata, a minőségi élet egyik alappillére. A rohanós hétköznapokban azonban igazi kihívás odafigyelni önmagunkra és valóban egészségtudatos életet élni. Gyakran csak akkor eszmélünk, amikor velünk vagy hozzátartozónkkal történik valami, ilyenkor kétségbeesetten tesszük fel magunknak a kérdést. „Kihez forduljak? Mit tegyek?” Az ÉLET ERŐ EXPO azért jött létre, hogy legyen három hét, amikor van kihez fordulni, amikor választ kaphatunk ezekre a kérdésekre, sőt a megelőzés területén is hasznos tanácsokat kaphatunk. Az érdeklődők rendkívül széleskörűen, többek között a kardiológia, a cukorbetegség, testmozgás, túlsúly, onkológia, egészséges étkezés témaköreiben tájékozódhatnak hiteles szervezetektől, egészségügyi szolgáltatóktól, szakemberektől, a rendezvény három hete alatt, a nap 24 órájában.

PR kép belső plakát

Az ÉLET ERŐ EXPO kiemelt célja, hogy a lehető legtöbb ember számára legyen elérhető, így minél több embernek tudjon segítséget nyújtani. Egyszerűen, utazás nélkül, az otthonunk kényelméből, a nekünk legmegfelelőbb időpontban és ráadásul ingyenesen böngészhetünk a „több tízezer virtuális négyzetméteren" megvalósuló rendezvény programjaiból. A szervezőknek a szakmaiság mellett fontos szempont volt az is, hogy szórakoztató és közérthető módon juthasson mindenki az egészsége szempontjából releváns információkhoz. Látványos 3D standokkal, online bejárható terekkel, csütörtökönként LIVE műsorral, hasznos előadásokkal, kerekasztal beszélgetésekkel és további izgalmas programokkal, kvízjátékokkal várják a látogatókat.

Egészségügyi szakemberek mellett a témában hiteles sztárvendégek is megszólalnak az EXPO műsoraiban, köztük Katus Attila fitnesz edző és életmód tanácsadó, Völgyi Zsuzsi énekes, Hajdu Steve színész és humorista és Németh Gábor „Némo" zenész. A rendezvény kiállító zónájában többek között az Egészségkalauz, a Berlin Chemie / A . Menarini, a Budapest Gyógyfürdői Zrt., a Novartis, az OTP Egészségpénztár, a DayMed vagy a RadiVert MR Diagnosztika Központ standjai lesznek megtekinthetők, a tematikus helyszíneken pedig hasznos olvasmányok, jógavideók, művészi kiállítás fogadják az érdeklődőket.

A látogatók értékes nyereményekre, jelentős kedvezményeket biztosító kuponokra is számíthatnak. A főnyeremény 2 db, két fő részére szóló wellness hétvége voucher a Zala Springs Golf Resort felajánlásával, melyek az esemény zárónapján, június 9-én kerülnek kisorsolásra, további tárgynyeremények, mint 1 db hangfal, 1 db airpods, valamint 1 db arcszauna mellett. Érdemes az Expo indulásáig regisztrálni, hiszen a május 18., éjfélig (elő)regisztrálók nem csak a főnyeremények, hanem a május 19-ei nyitónapi LIVE műsor sorsolásán is részt vehetnek, melynek keretében 1 db hangfal, 1 db automata hajgöndörítő és 1 db aktivitásmérő óra talál gazdára.

Regisztráljon most a www.eleteroexpo.hu oldalon!

Forrás: Élet Erő Expo