Ezeket látta már?

Szponzorált tartalom

Önnek mit ajánlanak a szakértők? Ingyenes, személyre szabott program segíti az életmódváltást

A Biotech USA Lifestyle Programjával szakértők segítségével kezdhetünk új életet

Íme egy program, amely személyre szabott megoldásokkal segíti az életmódváltást!

Az év elején még sokan motiváltak vagyunk, "új év, tiszta lap" gondolatával vágunk bele az életmódváltozásba, megfogadjuk, hogy egészséges ételeket fogyasztunk, többet mozgunk, egy ideig talán be is tartjuk. Ám ahogy haladunk előre a hetekben, úgy válhat egyre halványabbá az év elején oly erősen meghatározott célunk.

Amennyiben mi is ezt tapasztaljuk, de még él bennünk a változás iránti vágy, az a kis motiváló szikra, akkor a BioTechUSA Lifestyle Programja segíthet, hogy ezúttal sikeresen teljesítsük a kitűzött célunkat az életmódváltoztatás terén! A Lifestyle Program keretében a regisztrációt követően egy szakemberek által összeállított online életmódprogramhoz jutunk, személyre szabott megoldásokat kaphatunk, így a saját ütemünkben kezdhetjük meg az új évet, az új életet.

Hogy jött létre a Lifestyle Program?

A BioTechUSA specialistákból álló csapatának több mint 20 éves szakmai tapasztalata van azok professzionális támogatásában, akiknek céljuk az alakformálás, az esztétikus fizikum kialakítása. Jól ismerik az ezzel járó kihívásokat és nehézségeket, legyen szó megfelelő táplálkozásról, rendszeres mozgásról, étrendkiegészítésről, mindennapi motivációról vagy éppen annak hiányáról. Emellett azt is tudják, mennyire sokat jelent az, ha nem egyedül, laikusként kell bolyonganunk az internet információs útvesztőjében, hanem kulcsrakész, ugyanakkor személyre szabott megoldásokat kapunk céljaink megvalósításához. Ezeket a tapasztalatokat ötvözték a mindenki számára elérhető, ingyenes Lifestyle Programjukban.

Hogyan csatlakozhatunk a Lifestyle Programhoz?

Első lépésként regisztrálni kell a BioTechUSA Lifestyle Program oldalán és megadni nemünket, életkorunkat, magasságunkat, valamint a jelenlegi és a vágyott testsúlyunkat. Határozzuk meg az életmódváltásod célját. Három lehetőség közül választhatunk: testtömegnövelés, szálkásítás vagy fogyás – itt a program megkülönböztet kisebb és nagyobb mértékű súlyvesztést. Ezután a fizikai aktivitásunk felmérése következik, ami a munkavégzésünk típusának besorolását jelenti az ülőmunkától egészen a nagyon aktív fizikai munkán át tartó variációkig. A fittségről, erőnlétről és a heti sportolások mennyiségéről is számot kell adni ahhoz, hogy a lehető legjobb tanácsokat adhassák számunkra.

A kérdőív kitér a táplálkozási szokásokra, speciális (vegetáriánus és vegán) étrendekre, illetve különböző ételérzékenységekre is. Sőt, az alvási szokásoknak és a folyadékbevitelnek is jelentősége van! A válaszok alapján a megadott e-mail címre a rendszer elküldi az eredményeket, amikből pontosan kirajzolódnak a következő lépések.

Vajon önnek milyen személyre szabott programot állítanának össze a szakértők? Regisztráljon az ingyenes programba még ma!

Hogyan működik a Lifestyle Program?

A kérdőív alapján a program személyre szabott étrendet, edzéstervet és étrendkiegészítő csomagot ajánl. A csomagok 30 napra elegendőek, és figyeltek a pénztárcánkra is, választhatunk árérzékeny és kevésbé árérzékeny verziók közül. A termékcsomagban a céloktól függően főként fehérjét, aminosavat, vitaminokat, testsúly-kontroll formulát, kreatint és tömegnövelőt találunk. Az ajánlott termékek megvásárlásával egy ingyenes étrendet és edzéstervet is kapunk. Ezután nincs más dolgunk, mint követni az instrukciókat és beletenni a kemény munkát, ami mindig kifizetődik!

Együtt könnyebb!

A program résztvevőinek lehetősége van belépni egy zárt és exkluzív Facebook csoportba, ahol hetente több alkalommal érkeznek az inspiráló tartalmak és a szakemberek állandó jelenléte mellett lehetőség van a közösség motiváló erejének kihasználására, egymás támogatására is. Mindemellett kérdéseinkkel bátran kereshetjük a cég munkatársait a weboldalon elérhető Szakértő válaszol rovatban is.

Kiknek ajánlott?

A program ingyenes, kortól és nemtől függetlenül bárki részt vehet benne, aki fogyni, izmosodni vagy szálkásodni szeretne. Ajánlható mindenkinek, aki a gyors eredményt ígérő, kétes hatású és ellenőrizetlen forrásokból származó varázsszerek és egyhangú csodadiéták helyett tartós változásra, egészséges életmódra és minőségi termékekre vágyik és ehhez szívesen veszi igénybe tapasztalt szakértők és egy lelkesítő közösség támogatását.

Készen áll elengedni régi, rosszul berögződött szokásait az új, egészségesebb hétköznapokért? Ha a válasza egyértelműen igen, akkor IDE kattintva regisztráljon még ma és kezdje el az új életét mihamarabb!

Íme egy videó, amelyből a legfontosabbakat megtudhatjuk:

Forrás: Biotech USA
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához