Ezeket látta már?

Autóbalesetben szörnyethalt a férje és a kislánya a kórházban vajúdó anyának

baleset

Néhány órával a kisbabája világra jövetele előtt tudta meg a miskolci anya, hogy a férje és 13 éves kislánya meghalt egy autóbalesetben.

K. Mónika mindeközben a miskolci kórházban tartózkodott, és csak néhány óra telt el a között, hogy babáját, Zoét világra hozta, valamint a között, hogy a tragikus hírt - miszerint a férje, akivel már 20 éve együtt voltak, és a 13 éves lánya meghalt - megkapta.

Miközben K. Mónika a miskolci kórházban vajúdott, 5 ember veszítette életét a szerda reggeli autóbalesetben - köztük volt 37 éves férje és 13 éves kislánya is.

A Blikk számolt be arról, hogy kedd este 5 ember életét követelte egy autóbaleset Miskolc és Szerencs között. K. Mónika mindeközben a miskolci kórházban tartózkodott, és csak néhány óra telt el a között, hogy babáját, Zoét világra hozta, valamint a között, hogy a tragikus hírt - miszerint a férje, akivel már 20 éve együtt voltak, és a 13 éves lánya meghalt - megkapta. A balesetben elhunyt másik 3 személy közül kettőt ismert, a család barátai voltak.

Az autóval Miskolcról Szerencs felé tartottak, szabályosan közlekedtek, amikor egy felelőtlen sofőr áttért a szemközti sávba, amikor is a két kocsi frontálisan ütközött, és a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. Az utasok azonnal szörnyet haltak. A férj rokonai elmondták a Blikknek, hogy a vajúdó anya még a gyereke világra jövetele előtt értesült a szörnyű hírről:

Elmesélte, hogy hajnali háromkor a rendőrök őt értesítették telefonon a történtekről, a kislányát pedig hajnalban, fél hétkor hozta a világra. Most be van nyugtatózva, még fel sem fogta, hogy nem lesz kikhez hazajönnie, de még mi sem.

A Blikknek a rokonok azt mondták, hogy a híresztelések szerint a vétkes autó sofőrje alkoholt fogyasztott, és szándékosan okozta a balesetet. Azt, hogy mindez valóban így volt-e, és öngyilkossági szándék vezérelte-e a vétkes kocsi sofőrjét, a rendőrség még vizsgálja.

A hozzátartozók sokkos állapotban vannak, egyelőre még nem tudják elhinni, hogy a szeretteik már nincsenek közöttük:

Nem találom a szavakat – küzdött könnyeivel Simkó Ferenc. – Vasárnap még itt voltak nálunk. A rendőrök már éjszaka jöttek, reggel pedig hozták azokat a személyes dolgait, amik nála voltak. Csak egy gyűrű maradt utána...

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben is!

Forrás: blikk.hu
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához