Ezeket látta már?

1 hete erős fejfájás kínoz a bal oldalamon, okozhatja front? Az orvos válaszol

fejfájás oka pánik, szorongás

A fájdalom jellegét úgy írnám le, mintha egy oldalból nyomnák össze a fejem, és a nyomás után enyhén bizsereg és szúr is.

A vakcinainfós orvosokhoz az alábbi kérdés érkezett:

"Tisztelt Orvosok!

26 éves nő vagyok alap betegségem nincs csak másfél éve harcolok pánikrohamokkal illetve szorongással, erre állandó gyógyszerem Helex Sr 0,5 reggel egy fél, este egy fél szem.

A problémám az lenne, hogy már több mint egy hete szörnyű fejfájás kínoz de csak a bal oldalam a halántékom mentén és a bal szememre húzódik rá. A fájdalom jellegét úgy írnám le, mintha egy oldalból nyomnák össze a fejem, és a nyomás után enyhén bizsereg és szúr is. Fájdalomcsillapító csak tompítja, de nem szünteti meg, többet is próbáltam (algoflex forte, fector por, algopirin,).

Eddig azt gondoltam hogy a front vagy a szemüvegem miatt van (kiskorom óta állandó szemüveges vagyok) de a mai nap már rosszabb lett. Már a bal szemem alatt az arccsontom is fáj, illetve már felfelé is elkezdet húzódni, és ez már egy kicsit aggaszt. A pánikbetegségem elején többször készült másfél éve koponya CT is illetve koponya MR is (neurológus Dr nő kérte az MR-t mert akkoriba is sokat fájt a fejem szédültem stb), de akkor minden eredményem negatív lett.

Az volna a kérdésem, hogy maguk szerint érdemes-e újra elmennem megnézetni vagy ha akkoriban rendben volt minden, most is rendben van, és csak az időjárás játszik velem?

Válaszukat előre is köszönöm szépen!"

Az orvos válasza:

"Kedves Kérdező!

Fájdalomcsillapítóra nem szűnő fejfájás esetén sürgősségi osztályon jelentkezzen. Egyébként pedig a mai napon háziorvosát keresse fel.

Üdvözlettel."

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Ingadozó vérnyomás: eddig számít normálisnak az orvos szerint

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

ingadozó vérnyomás

Forrás: Vakcinainfó
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához