Ezeket látta már?

Nekem erőt adott a fogyáshoz!

2009.07.30. Módosítva: 2015.11.04.

Az orvosi segítséget választotta, és ezáltal már 11 kilótól szabadult meg Szilvi, a 26 éves, 3 gyermekes családanya, a Könnyenfogyok Verseny győztese. Sikeréhez nagyban hozzájárultak a honlapon elérhető hasznos tanácsok, tippek, valamint a fogyókúrázó társaktól kapott sok-sok támogatás.

"Mielőtt jelentkeztem a versenyre, úgy gondoltam, nem lesz hozzá elég erőm, hogy le tudjak fogyni. A versenyről a háziorvosomnál értesültem, az oldalon pedig az orvosi segítségről, így szakértői kontroll alatt, gyógyszeres kezelés mellett végezhettem a testsúlycsökkentést.

Nekem erőt adott a fogyáshoz!
Nekem erőt adott a fogyáshoz!

Ez az első hónapot nagyban megkönnyítette, hogy alatta hozzászoktam a mozgáshoz, meg tudtam állni, hogy ne egyek annyit, vagyis megadta a kezdő lökést. Azóta már 11 kilótól szabadultam meg a verseny alatt, és a normál tartományba került a testtömeg-indexem, a jövőben pedig további 6-8 kilót szeretnék még leadni. Sokat segített, hogy tanácsokat kérhettem, olvashattam mások történetét, és leírhattam a magamét. Ha rossz napom volt, bíztattak, ha jó napom volt, gratuláltak. Életre szóló élmény volt! Bármikor újra belevágnék, mert én, a férjem és a gyermekeim is megérdemlik, hogy szép és egészséges édesanya és feleség legyek."

Immár teljesen megújult a három hónapon át tartó Könnyenfogyok Verseny győztese, aki a leadott kilók mellett ruhatárát is felújíthatta stílustanácsadónk segítségével, frizurája és sminkje megújítása pedig nagyban hozzájárult, hogy még szebbnek érezze magát, és minél hosszabb távon megőrizze új alakját.

A Könnyenfogyok Program célja az volt, hogy olyan komplex életmódváltást ajánljon a fogyókúrázóknak, ami a diétás étrend és a rendszeres mozgás betartása mellett az orvosi segítségre is hangsúlyt helyez.

A Program három hónapon át tartó megmérettetése célul tűzte ki, hogy a minél nagyobb túlsúllyal küzdő ember szánja rá magát a változtatásra. Az érintettek a www.konnyenfogyok.hu weboldalon jelentkezhettek a versenyre, ahol az átgondolt, hosszútávra szóló testsúlycsökkentő programhoz hasznos információkat és tanácsokat találhattak.

Az élmezőnyben végző fogyókúrázók szinte mindegyike felkereste háziorvosát annak érdekében, hogy orvosi segítséggel könnyebb legyen kitartania a diéta alatt, és az elért eredményt hosszútávon is meg tudja tartani. A jelentkezőket a honlapon található orvoskereső-rendszer is segítette, melyen megtalálhatták a lakhelyükhöz legközelebb eső háziorvost.

A jelentkezőknek minimum három időpontban kellett fényképet feltölteniük magukról, valamint legalább három alkalommal kellett beírniuk az internetes naplójukba. A versenyt az a résztvevő nyerte, aki testsúlyának legalább 5 százalékától megszabadult június végéig, és akire egyben a legtöbb szavazat érkezett képei és internetes bejegyzései alapján.

A szavazás július 1-jén lezárult, a program időtartama alatt összesen 34411 szavazat érkezett a 766 regisztrált életmódváltóra, Szilvi 11 kilótól megszabadulva, 6733 szavazattal az első helyen végzett.

A program célja továbbra is az, hogy a honlapon található hasznos szolgáltatások, valamint orvosi segítség igénybevételével, az információk és tanácsok átgondolásával minél több fogyni vágyót bíztasson életmódja és szokásai megváltoztatására.

Az orvosi irányítással végzett fogyókúrához kapcsolódóan orvoskereső rendszer áll az érintettek rendelkezésére, illetve az oldalon feltett kérdésekre szakértő válaszol.

Forrás: VM.komm
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához