Ezeket látta már?

Hirdetés

Stressz ellen nőknek és férfiaknak: Ezek a herbál vitaminkészítmények helyreállítják szervezetünk egyensúlyát

A stressz okozta kimerültség nagyban terheli szervezetünket

„Állandóan fáradtnak, leterheltnek érzem magam…..” – Sokszor halljuk családtagjaink, barátaink szájából. Főleg a 30-60 év közötti korosztály panaszkodik a túlterheltségre. Mi állhat a jelenség hátterében?

Napjainkban különféle helyzetekben kell szerepet vállalniuk mind a nőknek, mind a férfiaknak . A maximalizmus, az állandó tökéletesre törekvés, a megfelelési kényszer rendkívül sok energiát emészt fel, és sajnos nem lehet mindig , mindenkinek, minden percben megfelelni. Ez sokszor okozhat stresszhelyzetet, amely előbb-utóbb folyamatos kimerültséghez, állandó fáradtsághoz vezet. A leterheltség tünetei lehetnek, a stressz, a fáradékonyság, az álmatlanság, a feledékenység, a gyengeségérzet, az elhízás, az evési zavarok, a csökkent szexuális vágy.

Mit tehetünk a tünetek csökkentése érdekében?

Elsősorban a kiváltó okokat kell felismernünk. A legtöbb esetben a panaszok megjelenése jelzi, hogy a szervezet vitaminraktára kimerülőben van, gyengül az immunrendszer, ezért szükséges pótolni az ásványi anyagokat, vitaminokat, nyomelemeket.

A FEMINIA vitaminkomplexet éppen ezért pont azoknak a hölgyeknek javasolt, akik úgy érzik, hogy terhelhetőségük végéhez közelednek, de a legtöbbet szeretnék kihozni magukból az élet minden területén. Természetes összetevőinek köszönhetően hasznos a megterhelő szellemi, fizikai munkák során, emellett növelheti a pszichikai terhelhetőséget. A napi kimerültség leküzdésére, az immunrendszer erősítésére, intim együttlétekre jelent segítséget a FEMINIA, amelynek természetes növényi hatóanyagai, vitaminjai helyreállítják a szervezet egyensúlyát, támogatják a normál hormonaktivitást.

Bár a férfiak étrendjében a nagyobb kalóriaigény miatt több a vitamin és a nyomelem, nekik is szükségük van kiegészítésre fokozott szellemi, fizikai igénybevétel, stresszes életvitel és nem megfelelő tápanyagbevitel esetén. A kiegyensúlyozottság, pozitív énkép és attitűd, nem utolsó sorban pedig az életerő, amit az intimitásnak, az intimitás során felszabaduló hormonoknak köszönhetnek a férfiak.

A MAXIMUS vitaminkomplex a szellemi, pszichikai, fizikai aktivitás támogatásán túl a reproduktív funkciók működéséhez, a normál tesztoszteronszint fenntartásához nyújt támogatást.

Stressz ellen nőknek és férfiaknak: Ezek a herbál vitaminkészítmények helyreállítják szervezetünk egyensúlyát

A cikket a Pharmaforte támogatta.

Forrás: Pharma Forte
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához