Ezeket látta már?

Akiről beszélnek: Katy Perry és a titkai...

Katy Perry gyerekektől leste edzéstervét! Saját bevallása szerint imád enni, mégis nádszálkarcsú és bombázó idomokkal van megáldva...

Az egzotikus csodaszerekben nem hisz, a saját módszerében azonban igen - Katy Perry, aki ragyogó formában és egy különleges, fodros aljú, fekete mintával kivarrt kreációban pózolt pár napja az MTV Video Music Awards gálán, elárulta, mitől is ilyen szép formás.

Akiről beszélnek: Katy Perry és a titkai...

Katy elmondása szerint a gyerekek által nagyon kedvelt ugrálókötéllel edz naponta, így tartja karban a testét! Persze ez önmagában nem elég ahhoz, hogy ilyen alakja legyen, az énekesnő azonban "ésszel eszik". Nehéz ételek és gyorséttermi menük helyett inkább egészségesebb táplálékot vesz magához, például sok zöldséget fogyaszt.

Katy Perry hozzátette, bizonyára alaposan beosztott napjai sem engedik, hogy elhízzon, hiszen ha nem fellépésein énekel és ugrál, számos egyéb elintéznivalója van, így naphosszat csak rohangál.

A szemrevaló sztár nem tagadja, igen intenzív életet él, "őrült" a tempója, amit azonban öt évnél tovább nem szívesen űzne.

Forrás: EgészségKalauz