Szponzorált tartalom

A leghatékonyabb természetes immunerősítők

#Humicin #huminsav #homoktövis #propolisz
2019.02.19.

Sok pihenés, rendszeres mozgás, egészséges étrend… a legtöbben jól tudjuk, mi mindent kell tennünk ahhoz, hogy az immunrendszerünk megfelelően működjön. Nem árt azonban néhány természetes szert is bevetni, melyek tovább erősíthetik a szervezetünk védekezőképességét!

Szupergyümölcs: a homoktövis

A homoktövisben rengeteg vitamin és ásványi anyag található: C-, E-, B1-, B6- és K-vitamint, flavonoidokat, magnéziumot, kalciumot és értékes antioxidánsokat egyaránt tartalmaz. Fokozza az anyagcserét, így segít az optimális testsúly megtartásában. Megakadályozhatja a hajhullást, lassíthatja a ráncok kialakulását. Az E-vitamin és az esszenciális zsírsavak jóvoltából jótékony hatással van a száraz, berepedezett bőrre, rendszeres fogyasztásával visszanyerhetjük a bőr rugalmasságát, puhaságát. Emellett a pajzsmirigy működésére, a központi idegrendszerre és a libidóra is kedvező hatással van.

HA MOST AKARJA KIPRÓBÁLNI A HUMINSAVAS KÉSZÍTMÉNYT -kattintson ide!

A méhek ajándéka: a propolisz

A propolisz illatos, balzsamszerű anyag, melyet a méhek állítanak elő a kaptár védelmére, a baktériumok, gombák és egyéb kórokozók ellen. Gyógyhatását az emberiség is több ezer éve ismeri. Többek között gyulladáscsökkentő és mikrobaellenes összetevőket tartalmaz, így segít a szervezetünknek legyőzni a vírusokat, baktériumokat, és a betegségek megelőzésében is nagy szerepe van. Hámosító hatású flavonoidokat, értékes savakat tartalmaz, de találhatóak benne a táplálék felszívódását segítő enzimek, aminosavak, B1-, B2-, B6-, C-, E-vitamin és ásványi anyagok is. A propoliszkészítményeket étkezés előtt negyed órával érdemes fogyasztani.

Szép és hasznos virág: az echinacea

Az echinacea, vagyis kasvirág természetes fertőzésgátló, mikrobaellenes tulajdonságai is vannak, emellett pedig serkenti az immunrendszer működését, például a fehérvérsejtek termelődését is. Rendszeres fogyasztása segíthet megelőzni a gyakori téli betegségeket, a náthát, influenzát, de emellett húgyúti fertőzésekre és bőrbetegségekre is alkalmazható.

Jó vizsgázik az immunrendszered? Így kerüld el a betegségeket

A Föld rejtett kincse: a huminsav

A huminsav a növényi eredetű biomassza évezredes bomlási folyamataiban, a növények humifikálódása során keletkező anyag, mely legalább hetvenféle ásványi anyagot tartalmaz, ráadásul olyan formában, hogy azokat a szervezetünk a lehető legjobban képes hasznosítani. Emellett a természetes méregtelenítési folyamatokat is serkenti, többek között képes kivezetni a szervezetünkből a káros nehézfémeket. Immunerősítő, immunstimuláló hatásai is vannak, emellett pedig az allergiás tüneteket is csökkentheti. Hazánkban található az egyik legtisztább tőzegmező, vagyis az innen származó huminsavas készítmények rendkívüli hatással vannak a szervezetünkre. A huminsavat érdemes kúraszerűen alkalmazni.

Kipróbálná? Válaszoljon egy gyors kérdésre és vegyen részt a sorsoláson, ahol 3 doboz Humicin Natúr huminsav-készítményt nyerhet - katt tovább a játékhoz!

Fizetett hirdetés Forrás: www.humicin.hu
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl Forrás: egeszsegkalauz.hu
Forrás: EgészségKalauz