Gyógyszerkereső

KERESETT GYÓGYSZER NEVE

Ára

TACFORIUS 0,5 mg retard kemény kapszula

Hatóanyag:
tacrolimus

Csak vényre kapható

Kiszerelés:
50x1 adagonként perforált buborékcsomagolásban


Tájékoztató ár: 9925 Ft

Normatív TB-támogatás: Nem

Eü. emelt támogatás: Nem

Gyógyszerfőkategória: IMMUNSUPPRESSANSOK Törzskönyvi szám: EU/1/17/1244/004
Gyógyszeralkategória: Calcineurin-gátlók Gyártó: Teva B.V.

Betegtájékoztató

1. Milyen típusú gyógyszer a Tacforius és milyen betegségek esetén alkalmazható?
A Tacforius hatóanyagként takrolimuszt tartalmaz. Ez egy, az immunrendszert gátló (úgynevezett immunszuppresszív) gyógyszer. A szervátültetés (máj, vese) után az immunrendszere megpróbálja majd kilökni az új szervet. A Tacforiust arra használják, hogy szabályozza szervezete immunválaszát, és segítse szervezetét abban, hogy elfogadja az átültetett szervet.
A Tacforius akkor is alkalmazható, ha a beültetett máj, vese, szív vagy más szerv kilökődése megkezdődött, abban az esetben, ha az immunrendszer befolyásolására eddig alkalmazott gyógyszerek nem képesek szabályozni a szervátültetést követő immunválaszt.
A Tacforiust felnőtteknél alkalmazzák.
2. Tudnivalók a Tacforius szedése előtt
Ne szedje a Tacforiust
- Ha allergiás (túlérzékeny) a takrolimuszra vagy a Tacforius egyéb összetevőjére (lásd 6. pont).
- Ha allergiás a szirolimuszra vagy más makrolid antibiotikumra (pl. eritromicin, klaritromicin, jozamicin).
Figyelmeztetések és óvintézkedések
A takrolimusz azonnali hatóanyag-leadású kapszula (pl. Tacni) és a Tacforius retard kapszula is takrolimusz hatóanyagot tartalmaznak. Azonban a Tacforius retard kapszulát napi egyszer, míg a takrolimusz azonnali hatóanyag-leadású kapszulát naponta kétszer kell bevenni. Ennek az az oka, hogy a Tacforius kapszulából elnyújtottan (hosszabb idő alatt, lassabban) oldódik ki a takrolimusz. A Tacforius retard kapszula és a takrolimusz azonnali hatóanyag-leadású kapszula nem helyettesíthetők egymással.
Tájékoztassa kezelőorvosát, ha az alábbiak bármelyike vonatkozik Önre:
- ha olyan gyógyszert szed, amely alább, az "Egyéb gyógyszerek és a Tacforius" című fejezetben említésre kerül.
- ha májproblémái vannak vagy voltak
- ha több mint egy napja van hasmenése
- ha erős hasi fájdalmat érez, akár társulnak hozzá egyéb tünetek (pl. hidegrázás, láz, hányinger vagy hányás), akár nem.
- ha a szíve elektromos aktivitása rendellenes, azaz ún. QT-szakasz-megnyúlása van. Előfordulhat, hogy kezelőorvosának módosítania kell a Tacforius adagját.
Rendszeresen keresse fel kezelőorvosát! A Tacforius helyes adagjának meghatározása érdekében előfordulhat, hogy kezelőorvosának időnként vér- és vizeletvizsgálatot, a szív működését ellenőrző vizsgálatot és látásvizsgálatot kell végeztetnie.
A Tacforius szedése alatt kerülje a közvetlen nap- és UV- (ultraibolya) sugárzást. Erre azért van szükség, mert az immunrendszert gátló gyógyszerek fokozhatják a bőrrák kialakulásának kockázatát. Viseljen megfelelő védőöltözéket, és használjon magas faktorszámú naptejet.
Gyermekek és serdülők
Gyermekeknek és 18 év alatti serdülőknek a Tacforius alkalmazása nem javasolt.
Egyéb gyógyszerek és a Tacforius
Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható és a gyógynövény-készítményeket is.
A Tacforiust nem ajánlatos ciklosporinnal (az átültetett szerv kilökődését meggátló másik gyógyszer) együtt szedni!
Más gyógyszerek szedése befolyásolhatja a Tacforius vérszintjét, és más gyógyszerek vérszintjét is befolyásolhatja a Tacforius szedése, ami miatt a Tacforius adagolását meg kell szakítani, esetleg növelni vagy csökkenteni kell az adagját. Különösen az alábbi hatóanyag-tartalmú gyógyszereket említse meg kezelőorvosának, ha azokat most szedi vagy nemrégiben szedte:
- különböző fertőzések kezelésére használt gombaellenes gyógyszerek, ilyen például a ketokonazol, a flukonazol, az itrakonazol, a vorikonazol, a klotrimazol, és antibiotikumok, különösen az úgynevezett makrolid antibiotikumok mint az eritromicin, a klaritromicin, a jozamicin és a rifampicin;
- a HIV-fertőzés kezelésére használt HIV-proteáz-gátlók (pl. ritonavir, nelfinavir, szakvinavir);
- a hepatitisz C fertőzés kezelésére használt HCV-proteáz-gátlók (pl. telaprevir, boceprevir);
- a gyomorfekély és a savas reflux betegség gyógyszerei (pl. omeprazol, lanzoprazol vagy cimetidin);
- a hányinger és hányás kezelésére szolgáló hányáscsillapítók (pl. metoklopramid);
- a gyomorégés kezelésére szolgáló cizaprid vagy a savlekötő (antacid) magnézium-alumínium-hidroxid;
- fogamzásgátló tabletta vagy egyéb hormonkezelés etinilösztradiollal vagy danazollal végzett hormonkezelés;
- a magas vérnyomás vagy szívbetegségek kezelésére használatos gyógyszerek (pl. nifedipin, nikardipin, diltiazem és verapamil);
- szívritmuszavar (aritmia) kezelésére használt antiaritmiás szerek (amiodaron);
- a "sztatinok"-ként ismert gyógyszerek, melyeket az emelkedett koleszterin- és trigliceridszint kezelésére használnak;
- az epilepszia kezelésére használt fenitoin és fenobarbitál;
- a kortikoszteroidok közé tartozó prednizolon és metilprednizolon, melyek a kortikoszteroidok azon csoportjába tartoznak, melyeket gyulladások kezelésére vagy az immunrendszer gátlására alkalmaznak (pl. az átültetett szerv kilökődése esetén);
- a depresszió kezelésére szolgáló nefazodon;
- gyógynövénykészítmények, melyek lyukaslevelű orbáncfüvet (Hypericum perforatum) vagy Schisandra sphenanthera kivonatot tartalmaznak.
Mondja el kezelőorvosának, ha ibuprofént (láz-, gyulladás- és fájdalomcsillapításra alkalmazzák), amfotericin B-t (gombafertőzések ellen alkalmazzák) vagy vírusellenes szereket (vírusfertőzések ellen alkalmazott szerek, pl. aciklovir) szed vagy azokat kell szedjen. Ezek a Tacforiusszal együtt szedve ronthatják a veseműködési vagy az idegrendszeri problémákat.
Kezelőorvosának azt is tudnia kell, ha a Tacforiusszal egyidőben káliumpótlót vagy - szívelégtelenség, magas vérnyomás és vesebetegség kezelésére alkalmazott - bizonyos vízhajtókat (például amiloridot, triamterent vagy spironolaktont), láz csillapítására, gyulladáscsökkentésre és fájdalomcsillapításra nem szteroid gyulladáscsökkentő szereket (NSAID-okat, például ibuprofént), véralvadásgátlókat (antikoagulánsokat) vagy a cukorbetegség kezelésére szájon át bevehető gyógyszert szed.
Ha bármilyen védőoltást kell kapnia, kérjük, előtte tájékoztassa kezelőorvosát.
A Tacforius egyidejű bevétele étellel és itallal
Kerülje a grépfrút (és a grépfrútlé) fogyasztását, amíg Tacforius-kezelés alatt áll, mivel az befolyásolhatja a gyógyszer vérszintjét!
Terhesség és szoptatás
Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a Tacforius alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával.
A Tacforius átjut az anyatejbe. Ezért amíg a Tacforiust kapja, nem szabad szoptatnia.
A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre
Ne vezessen gépjárművet és ne használjon semmilyen szerszámot vagy gépet, ha a Tacforius bevétele után szédül vagy álmosnak érzi magát, illetve nem tiszta a látása. Ezek a hatások gyakoribbak, ha Ön alkoholt is fogyaszt.
A Tacforius laktózt tartalmaz
A Tacforius laktózt (tejcukorot) tartalmaz. Amennyiben kezelőorvosa korábban már figyelmeztette Önt, hogy bizonyos cukrokra érzékeny, keresse fel kezelőorvosát, mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert.
A Tacforius 5 mg kapszula Ponceau 4R-t tartalmaz
A Tacforius 5 mg kapszula Ponceau 4R-t tartalmaz. Ez allergiás reakciókat okozhat.
3. Hogyan kell szedni a Tacforiust?
A Tacforiust mindig a kezelőorvosa által elmondottaknak megfelelően szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ezt a gyógyszert kizárólag szervátültetett betegek kezelésében jártas kezelőorvos írhatta fel Önnek.
Győzödjön meg róla, hogy receptjére Ön azt a takrolimusz-készítményt kapta meg, amit szokott, hacsak az Ön transzplantációban jártas szakorvosa hozzá nem járult ahhoz, hogy gyógyszerét egy másik takrolimusz-tartalmú gyógyszerre cseréljék. Ezt a gyógyszert naponta egyszer kell bevenni. Ha a gyógyszer külleme nem olyan, mint amilyen lenni szokott, vagy az adagolási utasítások megváltoztak, beszélje meg minél hamarabb kezelőorvosával vagy gyógyszerészével, hogy Ön biztosan a megfelelő gyógyszert kapta-e.
Az átültetett szerv kilökődésének megakadályozásához szükséges kezdő adagot kezelőorvosa az Ön testtömege alapján fogja kiszámítani. Közvetlenül a transzplantáció után alkalmazott kezdő adagok általában a napi 0,10 - 0,30 mg/testtömegkilogramm tartományban vannak, az átültetett szervtől függően. Szervkilökődés kezelésére is hasonló adagokat alkalmazhatnak.
Az Ön adagja az Ön általános egészségi állapotától és attól függ, hogy milyen más immunrendszert gátló gyógyszert szed.
Az Ön Tacforius-kezelésének megkezdése után kezelőorvosa gyakran fog vérvizsgálatot végezni, hogy meghatározza a megfelelő adagot. Kezelőorvosa később is rendszeresen vérvételre fogja Önt küldeni, hogy meghatározza a helyes dózist, és hogy időről időre beállítsa azt. Kezelőorvosa általában csökkenti az Ön Tacforius-adagját, ha állapota stabilizálódik. Kezelőorvosa pontosan meg fogja mondani, hány kapszulát kell bevennie.
Önnek mindaddig naponta kell szednie a Tacforiust, amíg immunrendszerének működését - a beültetett szerv kilökődésének megelőzése érdekében - gátolni kell. Rendszeresen keresse fel kezelőorvosát!
A Tacforiust naponta egyszer, reggel kell szájon át bevenni. A Tacforiust éhgyomorra vagy étkezés után 2-3 órával vegye be! A következő étkezéssel várjon legalább 1 órát. A buborékcsomagolásból kivett gyógyszert rögtön vegye be. A kapszulákat egészben, egy pohár vízzel kell lenyelni. Ne nyelje le a fóliatasakban lévő nedvességmegkötő anyagot.
Ha az előírtnál több Tacforiust vett be
Ha véletlenül túl sok Tacforiust vett be, azonnal forduljon orvoshoz, vagy keresse fel a legközelebbi kórház sürgősségi osztályát.
Ha elfelejtette bevenni a Tacforiust
Ha elfelejtette reggel bevenni a Tacforius kapszulákat, még ugyanaznap a lehető leghamarabb vegye be. Másnap reggel ne vegyen be kétszeres adagot.
Ha idő előtt abbahagyja a Tacforius szedését
Ha abbahagyja a Tacforius-kezelést, akkor ez fokozhatja az átültetett szerv kilökődésének veszélyét. Ne hagyja abba a kezelést, hacsak nem kezelőorvosa javasolja.
Ha bármilyen további kérdése van a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.
4. Lehetséges mellékhatások
Mint minden gyógyszer, így ez a gyógyszer is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.
A Tacforius gyengíti a szervezet védekezőrendszerét (immunrendszerét), ami ezek után nem lesz képes a szokásos hatékonysággal harcolni a fertőzések ellen. Ezért amíg Tacforiust szed, hajlamosabb lehet fertőzésekre.
Súlyos hatások alakulhatnak ki, köztük allergiás és anafilaxiás reakciók. Jó- és rosszindulatú daganatok keletkezéséről számoltak be a Tacforius-kezelést követően.
A vörösvértestszám nagyon súlyos csökkenésének (tiszta vörösvértest-aplázia), a fehérvérsejtszám vészes csökkenésének (agranulocitózis) és rendellenes szétesés miatt csökkent vörösvértestszám (hemolitikus anémia) eseteit jelentették.
Nagyon gyakori mellékhatások (10 beteg közül több mint 1 beteget érinthet)
- A vércukorszint emelkedése, cukorbetegség, a vér káliumszintjének emelkedése.
- Alvászavar.
- Reszketés, fejfájás.
- Vérnyomás-emelkedés.
- Kóros májfunkciós vizsgálati eredmények.
- Hasmenés, hányinger.
- Veseproblémák.
Gyakori mellékhatások (10 beteg közül legfeljebb 1 beteget érinthet)
- A vér sejtes elemei számának csökkenése (vérlemezkék, vörösvértestek vagy fehérvérsejtek), a fehérvérsejtszám emelkedése, a vörösvértestszám megváltozása (vérvizsgálattal kimutatható).
- A vér magnézium-, foszfát-, kálium-, kalcium- vagy nátriumszintjének csökkenése, folyadéktúlterhelés, a vér húgysav- vagy lipidszintjének emelkedése, étvágycsökkenés, a vér savasságának fokozódása, a vérben lévő sók egyéb változásai (vérvizsgálattal kimutatható).
- Szorongásos tünetek, zavartság és tájékozódási zavar, depresszió, hangulatváltozások, rémálom, hallucinációk, mentális zavarok.
- Görcsök, tudatzavarok, a kezek és a lábak (időnként fájdalmas) bizsergése és zsibbadása, szédülés, romló íráskészség, idegrendszeri betegségek.
- Homályos látás, fokozott fényérzékenység, szembetegségek.
- Fülcsengés.
- Csökkent véráramlás a szív ereiben, gyorsult szívverés.
- Vérzés, részleges vagy teljes érelzáródás, vérnyomáscsökkenés.
- Nehézlégzés, elváltozások a tüdő gázcseréért felelős szöveteiben, folyadékgyülem a tüdő körül, garatgyulladás, köhögés, influenzaszerű tünetek.
- Gyomorpanaszok, úgymint hasi fájdalmat vagy hasmenést okozó gyulladás vagy fekély, gyomorvérzés, gyulladás vagy kifekélyesedés a szájüregben, folyadékgyülem a hasban, hányás, hasi fájdalom, emésztési zavar, székrekedés, szélgörcs, puffadás, laza széklet.
- Epevezeték rendellenességei, a bőr sárgás elszíneződése májproblémák miatt, a máj szöveteinek károsodása és májgyulladás.
- Viszketés, bőrkiütés, hajhullás, faggyúmirigy-gyulladás, fokozott verítékezés.
- Ízületi fájdalmak, végtag- vagy hátfájás, izomgörcsök.
- Elégtelen veseműködés, csökkent vizelettermelés, gátolt vagy fájdalmas vizeletürítés.
- Általános gyengeség, láz, folyadék felszaporodása a szervezetben, fájdalom és rossz közérzet, a vér alkalikus foszfatáz nevű enzime szintjének megemelkedése, testtömeg-növekedés, a hőmérsékletérzés zavara.
- Az átültetett szerv elégtelen működése.
Nem gyakori mellékhatások (100 beteg közül legfeljebb 1 beteget érinthet)
- Véralvadási zavarok, az összes vérsejttípus számának csökkenése (vérvizsgálattal kimutatható).
- Kiszáradás, vizelési képtelenség.
- Kóros vérvizsgálati eredmények: csökkent fehérje- vagy cukorszint, emelkedett foszfátszint, fokozott laktát-dehidrogenáz enzimaktivitás.
- Kóma, agyvérzés, gutaütés, bénulás, agyi kórállapotok, beszéd és nyelvértési zavarok, memóriazavarok.
- A szemlencse elhomályosodása, halláscsökkenés.
- Szabálytalan szívverés, szívleállás, szívelégtelenség, a szívizomzat megbetegedése, a szívizomzat megnövekedése, erősebb szívverés, EKG-eltérés, szívfrekvencia- és pulzusszám-változás.
- Vérrög kialakulása a végtagi vénában, sokk.
- Légzési nehézség, légúti betegségek, asztma.
- Bélelzáródás, az amiláz nevű enzim vérszintjének megemelkedése, refluxbetegség, lassult gyomorürülés.
- Bőrgyulladás, égő érzés a napfényen.
- Ízületi betegségek.
- Fájdalmas menstruáció és rendellenes menstruációs vérzés.
- Több szerv elégtelen működése, influenzaszerű betegség, fokozott érzékenység a meleggel vagy hideggel szemben, mellkasi nyomásérzés, idegesség vagy nyugtalanság, fogyás.
Ritka mellékhatások (1000 beteg közül legfeljebb 1 beteget érinthet)
- Kicsiny bőrbevérzések véralvadás következtében.
- Fokozott izommerevség.
- Vakság, süketség.
- Folyadékgyülem kialakulása a szív körül.
- Hirtelen nehézlégzés.
- Tömlő (ciszta) képződése a hasnyálmirigyben.
- A máj vérkeringési zavarai.
- A bőr, a száj, a szemek és a nemi szervek felhólyagosodásával járó súlyos betegség, fokozott szőrnövekedés.
- Szomjúság, elesés, mellkasi szorítás, csökkent mozgáskészség, fekély.
Nagyon ritka mellékhatások (10 000 beteg közül legfeljebb 1 beteget érinthet)
- Izomgyengeség.
- Kóros szívultrahang-lelet.
- Májelégtelenség.
- Vérvizeléssel járó fájdalmas vizelés.
- A zsírszövet mennyiségének megnövekedése.
Mellékhatások bejelentése
Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik. A mellékhatásokat közvetlenül a hatóság részére is bejelentheti az V. függelékben található elérhetőségeken keresztül. A mellékhatások bejelentésével Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy minél több információ álljon rendelkezésre a gyógyszer biztonságos alkalmazásával kapcsolatban.
5. Hogyan kell a Tacforiust tárolni?
A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó!
A dobozon és a buborékcsomagoláson feltüntetett lejárati idő (Felhasználható:/Felh.:) után ne szedje ezt a gyógyszert. A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik. Az összes retard kemény kapszulát az alumíniumcsomagolás felbontását követő 1 éven belül használja fel.
A fénytől és a nedvességtől való védelem érdekében az eredeti csomagolásban tárolandó. Ez a gyógyszer különleges tárolási hőmérsékletet nem igényel.
Semmilyen gyógyszert ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy mit tegyen a már nem használt gyógyszereivel. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét.
6. A csomagolás tartalma és egyéb információk
Mit tartalmaz a Tacforius?
- A készítmény hatóanyaga a takrolimusz.
Tacforius 0,5 mg kapszula: 0,5 mg takrolimuszt tartalmaz (monohidrát formában) kapszulánként.
Tacforius 1 mg kapszula: 1 mg takrolimuszt tartalmaz (monohidrát formában) kapszulánként.
Tacforius 3 mg kapszula: 3 mg takrolimuszt tartalmaz (monohidrát formában) kapszulánként.
Tacforius 5 mg kapszula: 5 mg takrolimuszt tartalmaz (monohidrát formában) kapszulánként.
Egyéb összetevők:
Kapszulatartalom: hipromellóz 2910, etilcellulóz, laktóz, magnézium-sztearát.
Tacforius 0,5 mg, 1 mg és 3 mg retard kemény kapszula
Kapszulahéj: vörös vas-oxid (E 172), sárga vas-oxid (E 172), titán-dioxid (E 171), zselatin.
Tacforius 5 mg retard kemény kapszula
Kapszulahéj: vörös vas-oxid (E 172), sárga vas-oxid (E 172), titán-dioxid (E 171), fekete vas-oxid (E 172), Ponceau 4R (E 124), zselatin.
Jelölőfesték: sellak, propilén-glikol, fekete vas-oxid (E 172), kálium-hidroxid.
Milyen a Tacforius külleme és mit tartalmaz a csomagolás?
A Tacforius 0,5 mg retard kemény kapszula kemény zselatinkapszula, "TR" felirattal a felső, világossárga és "0,5 mg" felirattal az alsó, világos narancsszínű kapszulafélen.
A Tacforius 0,5 mg 10 kapszulát tartalmazó buborékcsomagolást vagy adagonként perforált buborékcsomagolást és nedvességmegkötőt tartalmazó védő fóliatasakban kerül forgalomba. 30, 50 és 100 retard kapszulát tartalmazó buborékcsomagolásban vagy 30 × 1, 50 × 1 és 100 × 1 retard kapszulát tartalmazó adagonként perforált buborékcsomagolásban kapható.
A Tacforius 1 mg retard kemény kapszula kemény zselatinkapszula, "TR" felirattal a felső, fehér és "1 mg" felirattal az alsó, világos narancsszínű kapszulafélen.
A Tacforius 1 mg 10 kapszulát tartalmazó buborékcsomagolást vagy adagonként perforált buborékcsomagolást és nedvességmegkötőt tartalmazó védő fóliatasakban kerül forgalomba. 30, 50, 60 és 100 retard kapszulát tartalmazó buborékcsomagolásban vagy 30 × 1, 50 × 1, 60 × 1 és 100 × 1 retard kapszulát tartalmazó adagonként perforált buborékcsomagolásban kapható.
A Tacforius 3 mg retard kemény kapszula kemény zselatinkapszula, "TR" felirattal a felső, világos narancsszínű és "3 mg" felirattal az alsó, világos narancsszínű kapszulafélen.
A Tacforius 3 mg 10 kapszulát tartalmazó buborékcsomagolást vagy adagonként perforált buborékcsomagolást és nedvességmegkötőt tartalmazó védő fóliatasakban kerül forgalomba. 30, 50 és 100 retard kapszulát tartalmazó buborékcsomagolásban vagy 30 × 1, 50 × 1 és 100 × 1 retard kapszulát tartalmazó adagonként perforált buborékcsomagolásban kapható.
A Tacforius 5 mg retard kemény kapszula kemény zselatinkapszula, "TR" felirattal a felső, szürkésvörös és "5 mg" felirattal az alsó, világos narancsszínű kapszulafélen.
A Tacforius 5 mg 10 kapszulát tartalmazó buborékcsomagolást vagy adagonként perforált buborékcsomagolást és nedvességmegkötőt tartalmazó védő fóliatasakban kerül forgalomba. 30, 50 és 100 retard kapszulát tartalmazó buborékcsomagolásban vagy 30 × 1, 50 × 1 és 100 × 1 retard kapszulát tartalmazó, adagonként perforált buborékcsomagolásban kapható.

Kategóriák

Az adatokat a PHARMINDEX gyógyszer-információs adatbázis szolgáltatja
Ⓒ Vidal Next kft. 2021.